×
HBO Max

Apple og HBO i budkrig om ny scifi serie af J.J. Abrams

Manden bag nogle af de største serier nogensinde har en ny serie på bedding - og der er mange, der vil købe den.

J.J. Abrams er en af de mest kendte og succesfulde instruktører i verden – omend han har leveret ret svingende kvalitet. Ikke desto mindre har han været producent og instruktør på ting som Lost og den nye Star Trek på Netflix. Enhver serie af J.J. Abrams har altså en ganske god chance for at blive et hit, og hans kommende scifi serie er ingen undtagelse.

Stort anlagt science fiction serie

Abrams nye serie handler om “en verdens kamp mod en besættelsesmagt”, og er allerede langt i udviklingen – men det er endnu ikke besluttet, hvem der får lov at vise serien. Men nu er der altså opstået en decideret budkrig om, hvem der skal have serien. På den ene side HBO der også viser J.J. Abrams serie Westworld – og på den anden side en lidt utraditionel udbyder, nemlig Apple, der for tiden opruster gevaldigt for at gøre klar til en ny streamingtjeneste de ventes at lancere inden for relativt kort tid.

Apple bruger 1 milliard dollars

I sidste uge rygtedes det, at Apple købte en science fiction serie af Steven Knight, der er bagmanden bag succes serien Peaky Blinders. Apple ventes at bruge helt op imod en milliard dollars på at indkøbe originalt indhold til deres nye tjeneste. De har dog endnu ikke meldt officielt ud, hvornår og hvordan tjenesten får premiere.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.