Gadgets

Apple inviterer til lancering i September – her er vores gæt på hvad der kommer

Apple har inviteret til lancering af nye iPhones d. 10 september i Steve Jobs Theater i Cupertino

Apple er traditionen tro ved at forberede sig til et event i september og har netop sendt invitationer ud til udvalgte medier – deriblandt iNPUT.

Der har allerede været bunker af rygter i omløb om især iPhone 11 (og 11 Pro) – dem kan du læse mere om her – men selv om hovedingrediensen i september serveringen fra Apple altid er iPhone, så er der faktisk en hel del forskellige rygter om, hvad der kommer ud over tre nye iPhones. Vi har samlet et overblik her – og giver også et bud på, hvor sandsynligt vi finder de verserende rygter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næsten sikkert

Apple Watch

Her er rygterne ret enige; der kommer en eller anden form for opdatering af Apple Watch. Mange rygter peger dog “kun” på en lille opdatering af det eksisterende Watch Series 4 – og ikke en reel Apple Watch Series 5. I hvert fald ventes det, at der kommer noget nyt om Apple Watch, og at det får en eller anden form for overhaling.

Et solidt “måske”

Nye iPads

Det er efterhånden et stykke tid siden Apple sidst lancerede nye iPads i Pro serien – faktisk er det næsten et år siden. Men da skete det på et event i oktober der havde fokus på netop iPad Pro. Man kunne så godt fristes til at tro, at den nye iPad Pro også ville få et seperat event senere på året, men det faktum at opdateringen bliver ganske “lille” gør, at vi faktisk godt kunne tro at den ryger med i lanceringen i september. Ifølge rygterne får den et opdateret kamera – ligesom iPhone 11 – og en A13 processor, der (naturligvis) skulle være endnu mere imponerende end den der sidder i den nuværende Pro – der vel at mærke giver mange pc’er baghjul. Der kunne også være en helt anden iPad i spil – eventuelt en 10,2″ “almindelig” iPad.

Ret usandsynligt

16″ MacBook Pro

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er hårdnakkede rygter om en kommende MacBook med en skærm på hele 16″ – vel at mærke uden at computeren er fysisk større end den nuværende 15″. Det giver også god mening at Apple fjerner noget af kanten rundt om skærmen på deres Pro bærbare – det er noget konkurrenterne har gjort ad flere omgange, og Apples bærbare ser efterhånden en smule forældede ud. Samtidig skulle den nye bærbare også, ifølge rygterne, droppe det kritiserede “butterfly”-tastatur. Om det er rigtigt får vi at se – men formentlig ikke i septembereventet. Det ville i hvert fald ligne Apple dårligt at tage af iOS’ “shine” for at lancere en bærbar.

Det vi virkelig håber på

Apple TV+ og HomePod i Danmark

Vi vil så gerne have Danmark føjet til listen over lande hvor man kan investere i Apples HomePod, ligesom vi også meget gerne ser vores lille område tilføjet til listen over lande hvor Apple TV+ bliver lanceret. Begge dele bliver små fodnoter, hvis de dukker op på eventet – men ville altså være noget så rart.

Back to top button