×
Gadgets

Apple klar med ny iPad, rød iPhone og mere hukommelse i iPhone SE

Det var ventet, at Apple ville lancere en ny iPad snart, men for første gang i virksomhedens historie skete det ikke ved en stor mediebegivenhed – men “bare” en lille opdatering af Apples hjemmeside og en pressemeddelelse. Det er en taktik, virksomheden ellers kun har brugt i forhold til lanceringer af Macs – og aldrig på et helt nyt iOS produkt, som den nye iPad er.

Erstatter iPad Air

Den nye iPad erstatter iPad Air serien – og hedder altså nu bare iPad. Dermed er der to serier af iPad; iPad og iPad Pro. Det ventes stadig, at Apple lancerer nye iPad Pro’er ved en større mediebegivenhed. Det var dog ventet, at de nye Pro-modeller ville blive lanceret sammen med den nye tablet, men det skete altså ikke – og spørgsmålet er så, hvornår de nye Pro’er overhovedet dukker op. Man kunne overveje muligheden for, om Apple gør dem klar til lancering på deres WWDC (World Wide Developer Conference) i juni – et event, der ellers normalt kun omhandler software.

En meget lille opgradering

Egentlig kan man mest betragte den nye tablet som en relancering af iPad Air 2 under et andet navn – med den lidt hurtigere A9 processor og – underligt nok – en lidt tykkere formfaktor. Derudover er der ikke meget nyt under solen. iPad fås med og uden 4G og med 32 eller 128GB hukommelse. Den kommer i farverne sølv, guld og Spacegrey, og kommer til at koste fra 2.999 kr. for 32GB uden 4G til 5.199 kr. med 4G og 128GB hukommelse. Skulle du være på jagt efter en iPad, kan den forudbestilles d. 24 marts.

iPhone 7 – nu i rød

En anden nyhed fra Apple i dag var måske knap så stor: iPhone 7 findes nu også i en rød udgave, som en del af (Product)Red kampagnen, der støtter kampen mod HIV og AIDS. Den nye telefon er indeni fuldstændigt på linie med de andre iPhones på markedet. Også den røde iPhone kan bestilles fra d. 24 marts og koster – ikke overraskende – det samme som iPhone 7 i de andre farver. Dog fås den ikke i en 32GB udgave, og starter derfor ved 6.699 kr. for 128GB.

Sidst – og mindst – var nyheden om, at iPhone SE nu kan fåes i en 32 og en 128GB udgave – i stedet for 16GB og 64GB som ellers var standarderne.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.