GadgetsTophistorie

Kommende entry-level iPad får A14 chip og USB-C

Ifølge et nyt rygte lancerer Apple en ny entry-level iPad senere i år, med blandt andet en A14 chip, samt USB-C.

Transitionen til USB-C ser ud til at være uundgåelig for Apple, efter det seneste krav fra EU.
Læs mere om dette her: Løkken strammes om Lightning-stikket.

Den næste model i rækken som skifter fra Lightning til USB-C, er efter sigende den mest prisvenlige iPad. Hvis det bliver tilfældet, vil alle iPads benytte USB-C. Dermed er det kun iPhone som fortsat kører med Lightning.

Stærkere chip, USB-C og større skærm

Ifølge 9to5Mac planlægger Apple at opgradere deres entry-level iPad, som blot bliver kald “iPad”. Denne iPad bliver den 10. generation i serien og vil blandt andet byde på en A14 chip (ligesom den nuværende iPad Air), USB-C, samt en større skærm.

Skærmen siges at vokse en anelse fra de nuværende 10,2″ til 10,5″, lyder det fra Ross Young. Hvorvidt designet ændres drastisk og eksempelvis Hjem-knappen fjernes, ligesom på iPad Air, Mini og Pro, vides ikke.

Den kommende entry-level iPad (10. gen) forventes at blive introduceret i september måned.


Læs også: Samsung Galaxy Z Flip 4 er lækket på nye billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.