×
Gadgets

Apple lancerer iPad Pro med pen

iPad Pro hedder den ”lille” ny, der absolut ikke er særligt lille. Hele 12,9” er skærmen, hvilket betyder, at den nye iPad er lige så bred, som iPad Air er lang. Hele 5,6 millioner pixler har Apple proppet ind på skærmen.

Processoren er A9X, som har dobbelt så meget ram som tidligere – og Apple hævder, at den er hurtigere end 80% af alle pc’er der er blevet solgt de sidste 12 måneder.

iPad Pro har fire højttalere der kan banke lyd ud med tre gange så stor styrke som iPad Air.

iPad Pro er lidt tykkere end iPad Air 2 – 6,9mm er dog formentlig ikke skræmmende for de fleste.

Mere tilbehør

iPad Pro er tænkt som en iPad til professionelle, og til den kommer også et nyt keyboard – det er et stofkeyboard, der minder en smule om Microsofts keyboard til deres Surface.

Derudover kommer der også en pen til iPad Pro, der ifølge Apple vil være nærmest som at bruge en ”normal” pen på papir. Pennen har et lightning stik, så den kan lades direkte i iPad Pro.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.