GadgetsTophistorie

Apple lancerer ny farverig iPad

Apple lancerer ny iPad med helt nyt design og nye features

Apple fyrer den ene pressemeddelelse af efter den anden her sidst på eftermiddagen – og der er nyt på flere fronter. En af nyhederne er, at iPad nu kommer i en 10. generation udgave, og den er helt redesignet – faktisk ligner den til forveksling iPad Air. Så meget endda, at man kunne være bekymret for, at den nye iPad vil kannibalisere salget af Air. I hvert fald ligner den nye 10. generation af Apples billigste tablet i høj grad dens storebror.

TouchID på siden

Den nye tablet har også fået TouchID på siden ligesom Air, og processoren er opgraderet til A14 Bionic. Kameraet på forsiden er blevet 12 megapixel, og den har også fået USB-C ligesom resten af serien. Derudover er der også blevet plads til Wifi 6E og endda 5G.

iNPUT får selvfølgelig den nye iPad til test i nærmeste fremtid, så giv eventuelt vores Facebook side et like, så holder vi dig opdateret.

Vu kan allerede bestille den nye iPad hos Apple – den koster fra 4.499 kr. Den gamle 9. generation er også stadig til salg og er prissat til 3.299 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.