×
Gadgets

Apple lancerer ny iPad Pro 2020 med trackpad mulighed

Apple lancerer ny iPad Pro 2020 med LIDAR og trackpad - på gaden i næste uge til priser fra 6.999 kr.

Apple har i dag udsendt pressemeddelelser om nye produkter. Egentlig ville de formentlig have holdt et event et sted i verden, men på grund af coronakrisen vælger de i stedet at lancere via pressemeddelelser, og det mest spændende er måske en ny iPad Pro med indbygget trackpad og LIDAR: iPad Pro 2020.

Ny iPad Pro får trackpad – og meget bedre kamera

Den nye iPad Pro er især interessant fordi den har fået mulighed for at blive brugt sammen med et nyt keyboard – med indbygget trackpad. Med andre ord bliver den nye iPad Pro endelig til en virkelig “Pro” der vil kunne bruges til mere avancerede programmer.

Nyt keyboard giver nye muligheder

Apples tidligere keyboard var i bedste fald beregnet til at skrive relativt små ting – men det nye keyboard, der altså har indbygget trackpad, burde være en helt anden oplevelse, skriver Apple i pressemeddelelsen. Den nye trackpad fungerer ikke som på en Mac – Apple siger, at de har redesignet interfacet fuldstændigt. Præcis hvordan det fungerer må vi vente med at se til vi får iPad Pro til test en af de nærmeste dage.

LIDAR scanner

LIDAR er et system der ellers mest er kendt fra biler, hvor det bliver brugt til at gøre dem i stand til at “se” omgivelserne. I iPad Pro vil det i stedet blive brugt til Augmented Reality, der skulle blive meget mere avanceret og præcist med LIDAR.

Priserne på den nye iPad Pro 2020 er som følger:

11″ iPad Pro fås fra 6.999 kroner for Wi-Fi-modellen og 8.299 kroner for Wi-Fi + Cellular-modellen, og 12,9″ iPad Pro fås fra 8.699 kroner for Wi-Fi-modellen og 9.999 kroner for Wi-Fi + Cellular-modellen via apple.com

iPad Pro 2020 kan købes i butikkerne fra næste uge. Vi får iPad Pro til test ganske snart, så læs vores anmeldelse her på iNPUT inden den rammer butikkerne.

Du kan læse flere detaljer hos Apple her. (På engelsk)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.