Pixel
Streaming

Apple laver ny tv-serie baseret på Time Bandits filmen

Apples planer for en ny streaming service ser ud til at være godt på vej - og nu starter produktionen af endnu en serie: Time Bandits

Hvis du var barn i firserne (eller voksen, for den sags skyld) vil du måske kunne huske filmen Time Bandits. På skuespillerlisten var blandt andet Sean Connery, John Cleese, Shelley Duvall, Ian Holm og Michael Palin (der også var medforfatter på manuskriptet), hvilket må siges at være et ret spændende cast. Filmen var produceret af Terry Gilliam, der også ser ud til at få en rolle som producent på tv-serien.

Dværge og historiske personer

For dem der ikke måtte have set Time Bandits, kan vi afsløre at filmen handler om en ung dreng der sammen med en flok dværge rejser rundt i tiden og møder historiske personer. Filmen havde en hel del Monty Pyhton humor tilsat, og der er formentlig ingen tvivl om, at serien også vil være tilsat en god omgang humor.

Apple opruster

Vi har tidligere skrevet om Apples nye video streaming tjeneste og flere af de serier (blandt andet en mulig JJ Abrams serie og en serie baseret på Isaac Asimovs Foundation bøger) der ventes at blive lanceret i løbet af 2019, og denne kommende serie vil være endnu mere lokkemad for at få folk til at hoppe i kanen med Apple. Det er endnu uvist om Apple vil tilføje video som en del af Apple Music eller lave en selvstændig tjeneste kun til video. I hvert fald er det sikkert, at de lige nu smider milliarder efter projektet for at konkurrere med Netflix og HBO.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.