Gadgets

Apple opdaterer MacBook Pro 13″ – får blandt andet Magic Keyboard

MacBook Pro 13" har fået en opdatering med nyt keyboard, bedre processor og grafik. Prisen er den samme.

Apple har netop annonceret en opdatering af deres MacBook Pro 13″, hvilket har været ventet i et godt stykke tid. Der er dog ikke tale om den gennemgribende ændring som mange måske havde håbet på – omend de to vigtigste forbedringer er ganske håndgribelige.

Magic Keyboard til lille MacBook Pro 13″

Den vigtigste nyhed er, at den opdaterede MacBook Pro får et nyt keyboard, tilsvarende det, der sidste år debuterede i MacBook Pro 16″ (som vi har anmeldt her). Den nye teknologi er i virkeligheden en opdateret version af den gamle “Scissor” teknologi, som afløste Apples “Butterfly”-keyboard, der i flere år led af forskellige skavanker – blandt andet havde det en høj fejlrate, ligesom mange brugere klagede over, at det ikke var så behageligt at skrive på som den forrige generation med Scissor-taster. Med det nye keyboard har Apple skiftet teknologi over hele linjen.

Dobbelt så stor lagerplads

13” MacBook Pro fås nu med dobbelt så stor lagerplads som den forrige generation, med standardlagerplads fra 256 GB og op til 1 TB. For professionelle brugere, som skal bruge endnu mere lagerkapacitet til store billedbiblioteker og videoprojekter, kan 13” MacBook Pro nu konfigureres med op til 4 TB SSD.

Ny processor

Den nye MacBook Pro har fået 10. generations Intel Processorer. Opgraderer du fra en 13” MacBook Pro med en dual-core-processor, vil du ifølge Apple opleve op til 2,8 gange hurtigere ydeevne. Den integrerede Intel Iris Plus Graphics-grafikenhed leverer op til 80 % hurtigere ydeevne i forhold til den tidligere generation af 13” MacBook Pro til 4K-videoredigering, hurtigere gengivelse og mere jævnt gameplay. Den nye grafik giver også brugerne mulighed for at tilslutte Pro Display XDR med fuld 6K-opløsning.

Samme pris

Det gode ved Apple er, at de oftest opdaterer produkter men holder prisen på samme niveau, og det er også tilfældet her. Prisen på den opgraderede MacBook Pro bliver nemlig det samme som den var før: fra 11.699 kr. For de penge får du 8GB RAM, 256GB hukommelse og en 1,4GHz quadcore processor fra Intel.

Du kan læse mere om den nye Apple MacBook Pro her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.