GadgetsTophistorie

Apple Glasses kommer tættere på – nærmer sig produktion

Apple Glasset er et af de produkter, der har været flest rygter om de seneste par år – udover måske AirTags, der siges at være lige på trapperne. Glasses bliver, ifølge rygterne, en augmentet reality enhed, der ligner almindelige briller – men altså med et indbygget grafisk lag som placerer sig ovenpå den virkelige verden.

Virker ikke alene

Apple Glasses ventes at blive et stykke tilbehør – ligesom eksempelvis AirPods. De vil kun kunne fungere med en iPhone, der altså vil levere alt indholdet til brillerne. Med dem vil du kunne få rutevejledning projiceret op på brillerne, se hvem der ringer (måske endda se personen der ringer) og eventuelt spille spil i stil med Pokemon Go, hvor der er

Klar allerede i 2021

Fordi Apple Glasses har været på rygtebørsen så utroligt længe, har der også været mange bud på, hvornår de ville være klar til lancering. Men nu ser det endelig ud til, at der er skred i tingene, for både Digitimes og Ming-Chi Kuo hævder nu samstemmende, at brillerne er lige på trapperne – og at de i hvert fald må ventes at komme i løbet af 2021. Påstanden er, at brillerne er i “testfase 2”, og selv om det ikke vides, hvor mange testfaser der måtte være, så er det et godt tegn for Apple fans, da det betyder at Apple har fundet den første testfase tilfredsstillende – og dermed formentlig ikke dropper konceptet lige foreløbig.

Klar til WWDC?

Apple Glasses bliver en stor lancering for Apple – måske endda den allerstørste. Og der er to store lanceringer fra firmaet hvert år; den første er deres World Wide Developer Conference i juni, som – hvis ellers coronapandemien er ved at have lagt sig – måske kan blive med deltagelse af udviklere i fysisk i stedet for digital form i år. Det er her, Apple præsenterer udviklerne for helt ny hardware som de så efterfølgende har tid til at udvikle til. Og netop Apple Glasses kræver en hel bunke software fra 3. part, så det giver mening at introducere produktet her – og så sende det på markedet nogle måneder senere. Det kan også være, at Apple venter med at vise det fysiske produkt, og så først introducerer det på årets andet store event i september, hvor de også præsenterer iPhone 13.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.