fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Nye detaljer – og endelige billeder – af Apple AirTags

Apple AirTags er formentlig lige op over - og de har måske endda været klar i et stykke tid

Vi har ad flere omgange skrevet om Apples kommende tracking-enheder, kaldet AirTags. Et nyt læk viser, at Apple AirTags formentlig allerede ligger på hylden – klar til lancering. Det er den kendte leaker Jon Prosser, der har delt en video, der ifølge ham måske viser animationen der afspilles på en iOS enhed når den skal parres med AirTags. Den nye video bekræfter udseendet som Prosser også tidligere har vist frem – dengang dog blot i en rendering, denne gang kommer animationen fra Apple selv.

Dette screendump er fra animationen – og er formentlig det endelige design på AirTags

Er allerede bygget ind i iOS

I modsætning til for eksempel Apples AirPods Max, hvor produktet blev annonceret før der var softwareunderstøttelse for det, så er der faktisk allerede bygget understøttelse for AirTags ind i iOS 14.3. Det vil altså sige, at så snart Apple vælger at lancere dem, vil man kunne bruge dem sammen med iOS – uden at skulle opdatere sin telefon.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Apple AirTags – kommer snart til en webbutik nær dig

Apple har, ifølge Jon Prosser, ventet med at sende AirTags på gaden fordi ingen rigtigt har brug for en enhed til at tracke forsvundne ting når de alligevel stort set ikke forlader deres hjem. Ikke desto mindre kan det være, at Apple nu er ved at være klar til at lancere – om ikke andet, så fordi der går vedholdende rygter om, at Samsung har noget tilsvarende på vej. Under alle omstændigheder må det være svært at være Tile, firmaet der i flere år har produceret tilsvarende produkter, men som måske snart vil se deres forretning overhalet af meget større spillere.

Back to top button