Gadgets

Apples Tile-konkurrent kommer til at hedde AirTag

Den seneste iOS-opdatering har angiveligt afsløret nye detaljer om Apples Tile-konkurrent, AirTag, der kan være lige om hjørnet.

I månedsvis har der været rygter om, at Apple vil lave en Tile-lignende enhed.  Nu viser det sig, at dimsen – som tidligere er gået under navnet Apple Tags – sandsynligvis får navnet AirTag. Det er websitet 9to5Mac, der har fundet navnet ved at kigge dybt i den iOS 13.2-opdatering, der blev udsendt i går, mandag.

Konkrete referencer til enheden, der kan tracke emner, den er koblet fysisk sammen med, såsom nøgler, dukkede op i en iOS 13 beta så tidligt som i juni måned. Der har været spekuleret i, at den ville blive vist frem sammen med iPhone 11’erne i september; men det var som bekendt ikke hold i. De nye oplysninger kan dig tyde på, at Apple er ved at være klar til at vise enheden frem.

Apple har flere gange i år lanceret produkter uden forudgående events – så sent som i går mandag kom de rygtede AirPods Pro som et lyn fra en klar himmel. Der er stor sandsynlighed for at Apple vil vælge samme strategi, når og hvis AirTag skal lanceres.

AirTag
AirTag-illustration fundet i iOS 13 i juni måned.

Hvis AirTag bliver til virkelighed, vil det være et hårdt slag for Tile, der laver et lignende produkt. Tile har set skriften på væggen og har indgået aftaler med bl.a. Qualcomm, Silicon Labs og Toshiba om at deres Tile teknologi skal bygges direkte ind i Bluetooth-chips i fremtiden. Tidligere har Tile haft aftaler med Bose om at indbygge Tile-teknoligien i deres elektronikprodukter. Læs vores anmeldelse af Tile her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.