Gadgets

Apple bekræfter nyt produkt ved et uheld: AirTags er på vej

Apple er ved et uheld kommet til at bekræfte rygterne om at de har en Tile konkurrent ved navn AirTags på vej.

Det er absolut ikke første gang, det er sket at Apple – eller andre – selv er kommet til at afsløre et nyt produkt de ellers har holdt hemmeligt – men nu er det igen sket for det californiske firma, der i en video er kommet til at bekræfte en helt ny produktkategori, som de ellers, som altid, har prøvet at holde hemmelig. Men nu er det så endelig bekræftet fra hestens egen mund: Apple kommer med en Tile (Som vi har anmeldt her) konkurrent, der kommer til at hedde AirTags.

Instruktionsvideo afslører AirTags

Som sagt var det Apple selv, der ved et uheld kom til at uploade en video til sin YouTube kanal hvori der er en tydelig reference til AirTags. Apple opdagede hurtigt deres fejl og pillede videoen ned igen, men som altid var der hurtige brugere der sad klar med screen-dump værktøjet åbent – og nu er hemmeligheden altså ikke rigtigt en hemmelighed længere. Det var sitet Appleosophy der først publicerede billedet fra videoen, hvori man kunne se AirTags nævnt.

Tile er sure

For tre år siden var Tile partner ved Apples lancering af iPhone X, hvor de fremviste synergien med deres produkter, der eksempelvis virker sammen med Apple Watch. Men siden da er det gået ned ad bakke for de to virksomheders forhold – måske især fordi Apple efterfølgende er holdt op med at forhandle Tile i Apple Store, ligesom de har gjort det umuligt for brugeren at vælge “tillad altid” som standard for bluetooth når det handler om 3. parts enheder. Efterfølgende har Apple dog sagt, at de vil åbne op for “betroede” 3. parts apps og enheder. Men nu ser det ud til, at Apple grunden til at Apple har truffet de forskellige valg er, at de selv har deres egen “Tile” på vej.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.