×
Gadgets

IFA: ASUS lancerer en hel palette af ny teknologi

ASUS’ pressemøde på IFA leverede her til eftermiddag et par interessante nyheder. Den taiwanesiske producent præsenterede blandt andet en ny pc på størrelse med en USB nøgle. Den lille computer kan køre Windows 10 og har to USB 3.0 porte.

Samtidig lancerer ASUS også en ny Alt-i-én PC, AiO S, der får iMac til at se lidt gammeldags ud; den nye pc har 4K skærm, en ny Intel processor og USB C. Prisen bliver 1.499€ for topmodellen med 16GB RAM og 2TB harddisk – hvilket vi gætter på bliver til ca. 13.000 kroner når den ender i Danmark med dansk moms.

Ny “personlig” tablet

Udover de to pc’er er ASUS også klar med en ny linie tablets – som ASUS kalder Zen Pad. Ligesom flere af de andre producenter er ASUS også hoppet på 4:3 formatet, der er ekstremt velegnet til surfing og e-bøger – det samme format, Apple har brugt siden den første iPad. ASUS slår sig op på, at deres nye tablet kan tilpasses i designet fordi brugeren kan skifte bagside og der kommer en ganske stor bunke forskelligt tilbehør. Man kan både få et lyd-cover, et batteri-cover og meget andet.

ASUS Zen Pad kommer til at koste 199€, hvilket formentlig ender på ca. 1.600 kr. i Danmark. En 10″ udgave koster 299€ eller omkring 2.400 danske kroner.

ASUS prøver sig med telefoner… Igen!

Hidtil har ASUS ikke haft det store held med deres telefoner fordi de har været oppe imod de meget stærke konkurrenter fra Samsung, Apple og Huawei. Men de prøver igen med en ny serie af Zen Phones. Til forskel fra de andre producenter bruger ASUS en Intel processor i deres telefoner. Zen Phone Max har oven i købet et kæmpe batteri på hele 5.000 mAh, hvilket er noget af det allerstørste på markedet i dag. Til sammenligning har Samsungs Samsung Galaxy S6 Edge+ “kun” 4.000 mAh. Zen Phone Max kan i øvrigt bruges som powerbank for andre enheder, så er man ude med vennerne, der har “almindelige” telefon-batterier, kan man altså stikke dem lidt strøm, når de er ved at løbe tør.

Og så et lille ur…

ASUS vil selvfølgelig ikke stå tilbage fra de større konkurrenter, så de er også klar med et nyt ur – Zen Watch 2. Uret har 50 forskellige ur-skiver, fitness funktioner, og to dages batterilevetid. Uret ligner til forveksling et Apple Watch, og kan i øvrigt også bruges med iOS nu. Zen Watch 2 kommer til at koste 149€ – vi gætter på ca. 1.000 danske kroner når det rammer vores breddegrader.

 

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.