×
Gadgets

ASUS Zenfone Max Pro: Ren Android og brutalt batteri

Batteri på 5.000 mAh, en ren Android 8.1 Oreo installation og en pris på to tusinde kroner.

ASUS mener det alvorligt. Taiwaneserne har netop lanceret Zenfone Max Pro på det danske marked og navnet er ikke nogen overdrivelse. Den leveres med et kolossalt 5.000 mAh-batteri, en triple-slot SIM-bakke med plads til to telefonnumre og et ekstra hukommelseskort og så er den renset for bloatware og ekstra apps. Som en af de få Android-mobiler på markedet kører den på en “ren” udgave af Android 8.1 Oreo-styresystemet. Faktisk er det bare processoren der virker under par – nå, ja, og så prisen, der er så lav, at den virker mistænkelig.

To dages batteritid

Bevares. ASUS har ikke pillet alle stumperne fra øverste hylde. For eksempel er førnævnte processor en Qualcomm Snapdragon 636, hvor tidens topmodel er Snapdragon 845. Skærmen er heller ikke i pole position med sine 6 tommer og en opløsning på 2160 x 1080 pixels. Og så er der “bare” 64 gigabyte lagerplads, der til gengæld kan udvides med op til 2TB microSD.

Men ASUS har slået ned, hvor det gælder, nemlig på batterilevetiden, og udrustet Zenfone Max Pro med et voldsomt 5.000 mAh batteri. Et batteri, der ifølge ASUS holder til 42 timers tale, 28 timers surfer på nettet, 20 timer på Youtube eller 12 timers spil. Og bruger du kun telefonen moderat, kan du bevæge dig væk fra opladeren i op til to dage inden Max Pro begynder at sulte.

To kameraer

Den nye Zenfone er, ligesom sine forgængere, forsynet med et dual-kamera system. Det bageste hovedkamera fokuserer på motivet “hurtigere end du kan blinke”, lover ASUS, og har en 16 megapixel sensor med en f/2.0 blænde. Det sekundære kamera bruges til at skabe bokeh-effekt til portrætter og nærbilleder. Zenfone Max Pro optager desuden video med op til 4K UHD-opløsning.

Ifølge pressemeddelelsen er telefonen tilgængelig nu, til en pris på 2.290 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.