×
GadgetsTophistorie

Beoplay EX er B&Os næste-generations-hovedtelefoner

Med Beoplay EX kan B&O sætte kryds ved alle punkter på listen. De har aktiv støjreducering, trådløs opladning og de er vand- og svedresistente.

B&O har i dag lanceret et sæt nye true wireless hovedtelefoner, nemlig Beoplay EX, der er deres “hidtil mest alsidige in-ear hovedtelefoner”. Struer-folkene kan da også sætte kryds ved alle punkter på featurelisten. De er både vand- og svedtætte, ligesom de har aktiv støjreduktion og trådløs opladning.

Selv kalder B&O hovedtelefonerne for “resultatet af 96 års håndværk og innovation”.

– Beoplay EX er et naturligt næste skridt i vores lydportefølje. Her har vi brugt vores ypperste ekspertise inden for design og lyd og kombineret det hele i ét par høretelefoner med de bedste features inden for komfort, design og kvalitetslyd, fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Danske Thomas Bentzen står bag det enkle og elegante design. Thomas Bentzen har også har designet Beoplay EQ og har en lang portefølje af designsamarbejder bag sig.

Beoplay EX

Hovedtelefonerne er let genkendelige i bybilledet på grund af den spejlende glasbetjening på hver øretelefon. I modsætning til Beoplay EQ har de også adopteret det kontroversielle “tandbørstedesign” med mikrofoner på stilke.

Beoplay EX er tilgængelig hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til maj i farverne Anthracite Oxygen (5. maj), Gold Tone (27. maj) og senere i Black Anthracite (TBA juni) til en vejledende pris på 2.999 kroner. Altså samme pris som Beoplay EQ.

Udvalgte features for Beoplay EX

  • Adaptiv aktiv støjreduktion (ANC).
  • Op til 8 timers spilletid (28 timer med etui).
  • Vand- og sved resistente (IP57).
  • Bluetooth 5.2.
  • Seks indbyggede mikrofoner.
  • Multipoint-forbindelse, der gør det muligt at oprette forbindelse til to enheder på samme tid.
  • Aluminium opladningsetui.
  • Justerbar pasform med fire forskellige størrelser silikonepropper.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.