fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Billeder af AirPods 3 lækket

Billedet her er angiveligt de kommende AirPods 3, der skal lanceres i marts måned. Flere billeder og specs i artiklen.

Der har længe florerer rygter om, at designet på de kommende AirPods 3 vil være inspireret af AirPods Pro. En række nyligt lækkede billeder fra 52audio lader til at bekræfte det rygte.

Lige som AirPods Pro (læs vores anmeldelse her) vil AirPods 3 have in-ear design med silikone-propper, der både skal lukke lyd ude og sørge for, at hovedtelefonerne sidder bedre i ørerne. Et problem mange døjer med, når de bruger de almindelige AirPods, der bare “hviler” i ørerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som det ses på billederne – hvis de kan tages for gode varer – nedenfor lægger den kommende model sig designmæssigt tæt op af Pro’erne. Rygterne siger også, at AirPods 3 vil få Rumlig Lyd (Spatial Audio) og samme tryksensor som bruges til at betjene Pro’erne.

Til gengæld vil aktiv støjdæmpning og Transparency Mode stadig være forbehold den dyrere Pro-model.

Det nye opladeretui er også fortsat mindre end AirPod Pro’ens. Batteriet er angiveligt også mindre, som det ses på billedet herunder. Det behøver dig ikke betyde dårligere batterilevetid, da den aktive støjdæmpning i Pro’erne kræver mere strøm.

AirPods 3

Både nyhedstjenesten Bloomberg og analytikeren Ming Chi-Kuo er enige om, at der er nye AirPods på vej. Sidstnævnte har også bekræftet rygterne om, at de vil få et design der ligner Pro’erne.

Ifølge 52audio vil AirPods 3 blive lanceret i marts måned. Selv om der også går rygter om et Apple-event den 16. marts, er der uvist om de lanceres der. AirPods Pro’erne blev lanceret udelukkende via en pressemeddelelse og uden den store fanfare i efteråret 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button