×
GadgetsTophistorie

Billige ‘AirPods Lite’ i sigte

Apple vil angiveligt bekrige konkurrenternes billige trådløse hovedtelefoner med de hidtil billigste AirPods.

Det skorter bestemt ikke på trådløse hovedtelefoner. Heller ikke på billige modeller. Nu mener en analytiker at vide, at Apple vil lave et sæt “AirPods Lite” der skal stjæle markedsandele på de nederste hylder.

Kilden er analytikeren Jeff Pu fra Haitong Intl Tech Research og rygterne viderebringes af 9to5Mac. På trods af, at Apple vel nok aldrig tidligere har sigtet efter at underbyde konkurrenternes priser.

De seneste “almindelige” AirPods, der er generation tre, kom på markedet for lidt over et år siden (læs vores anmeldelse her). De koster fra 1.699 kroner, hvilket er en del mere end mange af konkurrenterne. De billigste AirPods i æblebutikken er anden generation, der kan købes for 1.299 kroner.

Apple udsendte i efteråret også AirPods Pro 2, der ligger i et noget højere prisleje, ligesom firmaet sælger over-ear-modellen AirPods Max.

Men planen er, ifølge Jeff Pu, at udskifte den nuværende andengeneration af AirPods med en endnu billigere model, så der kommer fire forskellige modeller på hylderne:

  • AirPods Lite (eller hvad de nu kommer til at hedde).
  • AirPods 3. Generation
  • AirPods Pro 2
  • AirPods Max

Præcis hvilke funktioner “AirPods Lite” ville have, eller hvor meget de vil koste, er der ingen gisninger om. Som 9to5Mac påpeger, kan Apple også vælge at reducere prisen på anden generation af AirPods yderligere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.