×
Gadgets

Billigste Apple Watch har den bedste skærm

Dyrest er ofte bedst, men med Apple Watch er det åbenbart ikke tilfældet. Ifølge det anerkendte firma DisplayMate er det nemlig den billige Apple Watch Sport, der har den bedste skærm i forhold til de to dyrere modeller Watch og Edition. Og det skyldes primært det glas, der dækker skærmen.

De to dyreste modeller er nemlig udstyret med safirglas, mens Sport er dækket af såkaldt X-Ion-glas, der giver markant mindre genskin og færre refleksioner i sollys, melder firmaet. Det betyder, at det faktisk er nemmere at se indholdet på skærmen i sollys på den billige Sport, end på de dyre modeller.

Apple har valgt at give sine dyre Apple Watch-modeller safirglas, da der er bedre til at modstå ridser og brud. Og generelt har Apple haft stort held med sin første OLED-skærm, melder DisplayMate:

“Apple har gjort et godt job med OLED-skærmen på Apple Watch. Den leverer meget pæne, tiltalende og præcise farver og god billedkvalitet,” siger DisplayMate’s Dr. Raymond Soneira.

Apple Watch forventes at blive lanceret i Danmark i slutningen af juni.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.