×
GadgetsTophistorie

Tysk B&O vil lave egne OLED-skærme

Den tyske pendant til B&O, virksomheden Loewe, starter egen produktion af OLED-skærme til deres tv.

Den mere end 100 år gamle tyske virksomhed Loewe, der ofte sammenlignes med B&O, har besluttet sig for at skabe sine egne OLED-skærme fremover. En produktionslinje er allerede sat op i hjembyen Kronach.

Formålet med at få produktionen tæt på hovedkvarteret er for hurtigere at kunne integrere kundefeedback i deres produktkoncepter og at gøre det “let at tilpasse sig markedsforholdene”. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

– Denne udvidelse af produktionen fremmer vores ‘Made in Germany’-budskab, som er vores unikke salgsargument og som altid har været en del af vores DNA, siger Christian Alber, der er COO hos Loewe Technology.

Det er dog ikke Loewe, der laver selve panelerne. De køber såkaldte Open Cell paneler hos LG, der giver Loewe bedre mulighed for at have indflydelse på det endelige produkt. Skærmene samles og tunes i Kronach.

Foto fra fabrikken i Kronach, Tyskland.

“Al produktion bruger præcisionsudstyr i hver proces, med anvendelse af strenge testprocedurer for at garantere absolut perfektion ned til de fineste detaljer, herunder præcis farvekalibrering af hvert TV-apparat for at gengive de mest realistiske og smukke visuelle oplevelser,” skriver selskabet.

Loewe havde tidligere showrooms i Danmark, men trak sig for en del år tilbage ud. Man kan dog stadig finde selskabets produkter herhjemme, blandt andet hos kæden Panasonic Center.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.