GadgetsTophistorie

Bowers & Wilkins Pi7 S2 skal rette fortidens fejl

Bowers & Wilkins Pi7 S2 er blevet forbedret på to punkter, hvor forgængeren fra 2021 fejlede fælt.

Legendariske Bowers & Wilkins er klar med anden genration af deres true wireless-hovedtelefoner, TWS. Bowers & Wilkins Pi7 S2 og Pi5 S2 hedder de, og de lover at fikse de største kritikpunkter fra forgængerne Pi7 og Pi5 fra 2021.

Topmodellen Pi7 S2 bevarer 24-bit højopløsningslyden fra sin forgænger, mens den tilføjer kærkomne opgraderinger i form af længere batterilevetid og nye tilslutningsmuligheder. Der er også tilføjet tre nye farvekombinationer.

Mere vigtigt er det, at Bowers & Wilkins har taget hånd om de største kritikpunkter fra den første generation. Nemlig batterilevetiden og forbindelseskvaliteten.

Både Pi7 S2 og Pi5 S2 har fået opgraderet den trådløse forbindelse via et nyudviklet antennedesign med øget Bluetooth-rækkevidde, der lover at sende krystalklar lyd på en distance op til 25 meter. Forgængerne havde en uheldig tendens til at miste forbindelsen til mobiltelefonen. Selv på korte afstande.

Batteriet er også blevet mere potent. De to nye modeller har begge op til fem timers lyttetid på en fuld opladning. Hurtigopladning er stadig understøttet, og 15 minutters opladning giver op til to timers lyttetid. Oplader man i stedet via det medfølgende etui, vil man med Pi7 S2 opnå op til 16 timers lyttetid, mens brugere af Pi5 S2 vil kunne opnå 19 timers ekstra lyttetid.

Bowers & Wilkins Pi7 S2
Bowers & Wilkins Pi5 S2 (venstre) og Pi7 S2.

Aktiv støjdæmpning

Bowers & Wilkins Pi7 S2 bruger fire 9,2 millimeter driverenheder, der aktiv drives af hver deres egen forstærker. Pi7 S2 tilbyder også Adaptive Noise Cancellation til automatisk at overvåge, analysere og tilpasse sig omgivelserne. ANC-systemet bruger seks mikrofoner – tre i hver øretelefon – for at sikre den bedste lydkvalitet under telefonopkald.

Lillebror Pi5 S2 har også aktiv støjdæmpning, men den er ikke adaptiv. Der er også kun fire mikrofoner i systemet.

B&W har holdt fast i teknologien Wireless Audio Retransmission, der blev introduceret i den første generation. Den gør det muligt at tilslutte en lydkilde fysisk til ladeboksen (via 3,5 mm jackstik), der derefter transmitterer lyden trådløst til hovedtelefonerne. Det kunne eksempelvis være et underholdningssystem ombord på et fly.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 er tilgængelig fra i dag til en pris på 2.999 kroner. De fås i sort, hvid og blå. Lillebror Pi5 S2 har en prislap på 1.849 kroner og fås i to nyanser af grå, lilla og grøn.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.