×
GadgetsTophistorie

B&W PI7 er ægte trådløs med 24-bit audio

Bowers & Wilkins melder sig nu ind i kampen om ørerne med B&W P17 True Wireless, der lover giver 24-bit audio og Dual Hybrid-drivere.

Bowers & Wilkins ankommer sent til festen med to komplet trådløse hovedtelefoner. Til gengæld lover det hæderkronede britiske audio-brand, at både B&W PI7 og lillebror PI5 vil give “ægte lyd” via 24-bit audio, ligesom man kan tjekke alle væsentlige punkter af på feature-listen. De har både aktiv støjdæmpning og trådløs opladning.

Desuden byder topmodellen B&W PI7 på en pudsig feature, vi ikke har set tidligere – der er nemlig Bluetooth-forbindelse i opladeræsken, så den dublerer som lydkilde. Man kan tilslutte en ikke-trådløs lydenhed til æsken via 3,5 mm stik og få den til at sende musikken trådløst til hovedtelefonerne. Eksempelvis en gammel walkman eller iPod, en pladespiller eller, mere realistisk, lyden fra inflight-underholdningen på et fly.

Topmodellen har desuden tre mikrofoner i hver øreprop, hvilket er nødvendigt fordi den ikke alene har aktiv støjdæmpning, men såkaldt adaptiv støjdæmpning, der automatisk tilpasser sig omgivelserne. PI5 har “bare” fire mikrofoner i alt og almindelig aktiv støjdæmpning.

Men det er jo lyden, der er vigtigst, og her lover B&W en “uovertruffen lydkvalitet på absolut højeste niveau, som audiofile og musikelskere forventer af Bowers & Wilkins”. B&W PI7 har 24-bit lydprocessering i hver øreprop, firedobbelte forstærkere og AptX på kompatible mobiler.  Holdet bag PI7 og PI5 er desuden det samme som står bag Bowers & Wilkins 800 Series Diamond-højttalere fundet i Abbey Road Studios. 

– Vi er glade for at vove os ind i kategorien True Wireless med vores nye hovedtelefoner. Det har længe været vores filosofi, etableret af vores grundlægger John Bowers, at vi kun ville gå ind i en ny kategori, hvis vi troede, at vi kunne sætte en ny standard for lydydelse i dette rum – og med PI7 og PI5, vi tror virkelig, at vi har opnået det, siger Geoff Edwards, Brandansvarlig hos Bowers & Wilkins. 

PI7 True Wireless og PI5 True Wireless er tilgængelige fra www.bowerswilkins.com nu til vejledende priser på henholdsvis 2.899 og 1.799 kroner.

B&W PI17 True Wireless nøglefunktioner:

 • Ægte 24-bit lydforbindelse giver overlegen lydkvalitet, så du kan lytte til din yndlingsmusik og dine film i den kvalitet, som de var beregnet til at blive hørt i
 • Stærk aptX™ Adaptive trådløs forbindelse finder den bedst opnåelige forbindelse mellem dine kilden og dine hørepropper
 • Dual Hybrid Drive-hovedtelefonenheder, der fungerer på samme måde som højtydende højttalere for at skabe rig og fordybende lyd
 • Firedobbelte forstærkere og avanceret DSP sikrer enestående kontrol, superlativ dynamik og dyb, nøjagtig bas
 • Trådløst opladningsetui leveres med en hurtig opladningsfunktion, der giver dig yderligere 2 timers batterilevetid efter kun 15 minutters opladningstid. Kompatibel med alle trådløse opladere
 • Et system af 6 mikrofoner – tre i hver højtydende høreprop – garanterer, at dine opkald altid sker i krystalklar lydkvalitet
 • Audio Retransmission Case: Det første smarte opladningsteui, der også fungerer som et unikt retransmissionssystem til lyden fra in-flight-underholdning og nogle spilsystemer.
 • Adaptiv støjreduktion, der automatisk tilpasser sig dine omgivelser
 • Fås i farverne Charcoal og White

B&W PI5 True Wireless nøglefunktioner:

 • TWS+ teknologi til højkvalitet-synkronisering mellem hørepropperne
 • aptX™ lyd understøtter trådløs lydtransmission i høj kvalitet
 • Avanceret aktiv støjreduktion (ANC)
 • To indbyggede mikrofoner til opkald i høj kvalitet
 • Trådløst opladningsetui og Quick Charge-support med over 24 timers batterilevetid. Quick Charge-funktion giver dig yderligere 2 timers batterilevetid efter kun 15 minutters opladningstid, kompatibel med enhver trådløs opladningsplade
 • Fås i farverne i sort og hvid
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.