×
Gadgets

Computercity lukker 9 butikker

Først var det Fona, der imploderede. Nu rammer virkeligheden også kæden Computercity, der lukker ni af sine ti butikker landet over. Kun butikken i Glostrup får lov til at fortsætte. Det skriver HK Handel i en pressemeddelelse.

Det betyder, at Computercity må tage afsted med 96 ud af 126 medarbejdere, der allerede har fået deres opsigelse.

– Det er altid sørgeligt at forhandle fratrædelsesvilkår, når arbejdspladser lukker. Men det er lykkedes HK Handel at få en aftale, der sikrer de opsagte medarbejdere i forhold til ikke planlagt ferie, vejledning, uddannelse og øvrige vilkår, siger HK Handels faglige chef, Kim Jensen.

Det forventes at alle butikker lukker senest pr. 31. januar 2017. De ni butikker, der lukker, ligger i: København (Østerbro), Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Horsens, Lyngby, Næstved og Roskilde.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.