GadgetsTophistorie

Dårligt salg: Apple stopper produktionen af iPhone 12 Mini

Grundet dårlige salgstal stoppes produktionen af iPhone 12 Mini, ifølge en rapport.

iPhone 12-serien har klaret sig godt på det globale marked, med undtagelse af den mindste model – iPhone 12 Mini. Derfor stoppes produktionen af telefonen, Ifølge en rapport fra virksomheden TrendForce.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Apple forventes at fokusere på at drive salget af de tre ikke-mini-modeller i iPhone 12-serien i betragtning af det faktum, at iPhone 12 Mini (som nåede End-of-Life på forhånd i 2Q21) havde skuffende salgspræstationer sammenlignet med de andre modeller i iPhone 12-familien.” Lyder det fra TrendForce.

Dette kommer dog ikke som den store overraskelse, da det tidligere på året blev nævnt, at den mindste telefon i iPhone 12-serien klarede sig dårligt salgsmæssigt, sammenlignet med de andre modeller. Tilbage i marts måned skrev vi også om, hvordan Apples planlagte produktion af IPhone 12 Mini, blev mere end halveret i første halvdel af 2021. Læs artiklen her: Apple skærer i produktionen af iPhone 12 Mini.

Nu hvor produktionen af iPhone 12 Mini stopper, vil der altså kun være en begrænset lagerbeholdning tilbage, før den er udsolgt. iPhone 12 Mini kan altså stadig købes i butikkerne, men kun så længe lager haves.

På trods af iPhone 12 Minis skuffende salgstal forventes det alligevel, at Apple vil introducere en iPhone 13 Mini senere på året.


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy Z Fold 3 bliver billigere end forgængeren

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button