×
Gadgets

Dansk Android-mobil ligner en dødssejler

Det er ikke hver dag, man ser en dansk smartphone – og slet ikke en, der forsøger at sætte nye standarder for brugerflader. Men det er ikke desto mindre, hvad ID1 er for en størrelse. Telefonen er snittet af danske ID2ME og målet har været at lave en telefon, der er let at bruge. Den ikonbaserede brugerflade er revet fuldstændig fra hinanden til fordel for et system, der gør det muligt at swipe sig gennem alle telefons apps.

Ifølge grundlægger og direktør, Christina Agger, er tanken, at telefonens brugerflade ikke skal være statisk. Den skal udvikles over tid i samarbejde med brugerne. Den vil, med andre ord, altid være i “beta-version”- og det er, ifølge iNPUTs Torben Vognsen, en rigtig god ide. Der er nemlig masser af plads til forbedringer.

“Brugerfladen er ikke synderligt intuitiv og selv efter længere tid med ID1 laver man fejl,” siger Torben Vognsen.

ID2ME har sendt et eksemplar af ID1 til iNPUT-redaktionen og chefredaktør Torben Vognsen har leget med den et par dage. På videoen ovenfor kan du se hans første indtryk.

Vi er selvfølgelig klar med en reel anmeldelse snarest.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.