×
ElbilerTophistorie

Dansk pris på Polestar 2 – bilen kan reserveres nu

Nu kan Polestar 2 bestilles i Danmark. Prisen starter ved 449.000 kroner og giver en rækkevidde på 470 kilometer.

Polestar er nu klar til at tage imod reservationer fra danskerne. Prisen er også klar, men det er fortsat uklart præcis hvornår Polestar 2 kan leveres til danskerne. Prøvekørsler tilbydes fra maj måned, men kan allerede nu bookes på hjemmesiden, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Prisen på Polestar 2 bliver på 449.000 kroner. Til den pris får man en bil med en WLTP-rækkevidde på op til 470 kilometer og to elektriske motorer med det, der svarer til 408 hestekræfter. I kabinen kan man sidde i el-justerbare veganersæder og nyde lyden fra et Harman Kardon-lydsystem. Der er også indbygget Google Assistant, da Polestar 2 er verdens første bil med Android Automotive-operativsystemet.

Man kan blandt andet betjene klimanlægget eller skrue ned for musikken med stemmen. Den indbyggede bil-version af Google Maps tjekker automatisk Polestar 2’s batteriniveau, når den planlægger turen. Den justerer ruten derefter og inkluderer de mest bekvemme opladningsmuligheder langs ruten.

Et andet eksempel på samspillet mellem bilens systemer og Android Automotive er EasyPark-app’en, der kommunikerer med bilens systemer og registrerer, at gearvælgeren flyttes til “Drive”, og afslutter automatisk betalingen, når du forlader parkeringsbåsen. Også Ford vil i fremtiden basere deres biler på Android Automotive.

Polestar 2
Et kig indenfor i Polestar 2.

Polestar 2 blev lanceret internationalt i 2020 og har generelt fået rigtig god omtale. Den er blandt andet blevet kåret som Årets Bil i både Norge og Schweiz, ligesom den har vundet Golden Steering Wheel i Tyskland.

Rækkevidde (WLTP)Op til 470 km
Batteripakke78 kWh
Motorer (2 stk)300 kW / 408 hk
Moment660 Nm
KrogOp til 1.500 kilo
0-100 km/t4,7 sek
Opladning (AC/DC)11 kW / 151 kW
Forbrug (WLTP)207 Wh/km
Pris449.000 kr.

Polstar Space

Samtidig fortæller selskabet, at Danmarks første Polestar Space åbner i København i anden halvdel af 2021. Polestar Spaces er et skræddersyet detailmiljøer, hvor kunderne kan interagere fysisk med bilen og mødes med Polestar-specialister for at udforske den mere detaljeret, herunder at prøvekøre bilen.

Den nye Polestar-organisation i Danmark ledes af Henrik Bang, der udtaler: “At være et nyt brand på det danske marked er selvfølgelig en spændende mulighed, men det er også utroligt motiverende at repræsentere et mærke, der har ambition om at være førende i bilbranchens skift til mere bæredygtige løsninger. Jeg blev tiltrukket af Polestar for deres dybtfølte ønske om at stå for innovation i bilindustrien.”

Polestar er en del af Volvo Group og ejere af bilen kan bruge servicenetværket, der består af en række Volvo-forhandlere i Danmark. Alle køb gennemføres dog online på Polestar.com direkte med Polestar. Købsprocessen og prisen er den samme for alle, uanset om kunden besøger Polestar Space eller bestiller online. Det er allerede muligt at reservere Polestar 2 i Danmark via Polestar.com, mens ordrebøgerne officielt åbner i september.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.