×
Disney+StreamingTophistorie

Darkwing Duck er landet på Disney+

Ved lanceringen af tjenesten var der stor skuffelse, da Darkwing Duck-serien var fraværende. Nu er superhelten landet på Disney+ herhjemme.

Disney+ gik som bekendt i luften i Danmark i september 2020. Da dørene blev slået op, var der især én mangel, som mange fans bed mærke i. Serien om Darkwing Duck var ikke at finde i Danmark. Nu knap to år senere er der endelig lavet om på det og serien kan nu ses på Disney+.

Serien følger Gunner Gråand, der om natten tager maske og kappen på og fanger forbrydere som superhelten Darkwing Duck. Den enlige Gunner har datteren Gåselyn og bor med sin makker Max Motor.

Serien kunne ses som en del af Disney Sjov i 90’erne på DR. Serien der endte med at bestå af tre sæsoner, bestod af sammenlagt 90 afsnit. På dansk Disney+ er der i skrivende stund dog ikke adgang til samtlige afsnit – det ser ud til at en hel sæson mangler. Om de resterende afsnit bliver tilføjet er uvist.

Ét afsnit vil dog med sikkerhed være fraværende. Det drejer sig om afsnittet “Hot Spells”, som Disney efter en del kontroverser har valgt at forbyde. Afsnittet indeholder tydelige referencer til Satan og det faldt altså så mange for brystet, da afsnittet oprindeligt blev vist, at Disney måtte fjerne afsnittet fra at blive vist.

Serien var så populær ved sin premiere og frem til i dag, at Disney (naturligvis) arbejder på et reboot af Darkwing Duck. Der er ikke kommet meget ud om projektet, udover at Seth Rogen er angivet som producent.

Se serien om Darkwing Duck her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.