×
Streaming

David Dencik topper plakaten for anden sæson af Top of the Lake

Anden sæson af krimidramaet Top of the Lake, der udspiller sig i Australien, får titlen China Girl og har netop offentliggjort den nye plakat. Dansk/svenske David Dencik (Lykke, Tinker Tailor Soldier Spy) har fået såkaldt top billing sammen med Elisabeth Moss (Mad Men, On The Road), der vandt en Golden Globe for sin hovedrolle i første sæson af serien, og Gwendoline Christie (Game of Thrones, Star Wars The Force Awakens).

Fra New Zealand til Australien

I anden sæson af serien returnerer Elisabeth Moss’ detektiv Robin Griffin til Sydney fra New Zealand samtidig med at liget af en asiatisk kvinde skyller op på den berømte surferstrand Bondi. Robin finder ud af, at ”China Girl” ikke døde alene, og derfra bliver historien speget og sær (ifølge pressemeddelelsen). I en anden stor rolle ser vi australske Nicole Kidman som en australsk mor Julia, hvis historie bliver flettet sammen med Robins.

Den australske instruktør Jane Campion, der vandt en Oscar for manuskriptet til The Piano i 1993, skal endnu engang instruere serien dog flankeret af medinstruktøren Ariel Kleiman. Manuskriptet til serien bliver atter skrevet af Campion og Gerard Lee. Oprindeligt skulle de syv episoder af Top of the Lake blot udgøre en afsluttet miniserie som True Detective, men nu får vi altså en miniserie mere.

Danskere erobrer internationalt tv

Med David Denciks faste birolle i Top of the Lake: China Girl kan vi skrive endnu en dansk skuespiller på listen over danskere, der gør det godt på den internationale tv-scene. En liste der bl.a. består af Nikolaj Coster-Waldau i Game of Thrones, Mads Mikkelsen i Hannibal, Ulrich Thomsen i Banshee, Lars Mikkelsen i House of Cards og Birgitte Hjort Sørensen i Vinyl (samt et enkelt afsnit af Game of Thrones).

Første sæson af Top of the Lake var tilgængelig på Netflix men er pt. Ikke på nogen af de danske streamingtjenester.

Top of the Lake: China Girl

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.