×
Gaming

DeepCool lancerer rammeløst RGB blæsersæt, der er koblet til dit WiFi

I april lancerer DeepCool deres nye rammeløse RGB blæsersæt, der er koblet til dit WiFi. Dermed kan du styre alt fra blæserens lys til hastighed på smartphonen

Der er efterhånden RGB i alt, der har med computere at gøre, så det er ikke nogen nyhed. Blæsere har heller aldrig været noget kompliceret udstyr. Det er blade, der spinder og skubber (eller trækker) luft, og nogle af dem kan lyse op. DeepCool har nu taget tingene et skridt videre ved at designe et rammeløst RGB smart blæser sæt, der hænger sammen med dit trådløse netværk.

Fungerer både til Android og IOS

DeepCools nye MF120-sæt leveres med tre blæsere og en controller, som de kan tilsluttes til. Ved hjælp af en gratis app, der er tilgængelig til Android og iOS, kan du oprette forbindelse til controlleren og bladre gennem fem indbyggede lyseffekter (dynamisk, statisk, vejrtrækning, komet og modekollision) og 36 udskiftelige belysningsformer og justere hastigheden.

Blæserne er unikt designet. De er rammeløse i den forstand, at de ikke er omsluttet af en traditionel ramme og i stedet har et par aluminiumspinner, der løber ned ad bagsiden.

“Det er et unikt, rammeløst design med dobbeltlagsblade, der kan generere et stort lufttryk og give maksimal luftmængde, da der ikke er nogen modstand fra ventilatorstrukturen. PWM-ventilatorerne kan være aktive mellem en stille 500 omdrejninger pr. Minut op til en kraftig 2200 omdrejninger per minut,” forklarer DeepCool.

Blæserne vil være tilgængelige for køb i april til $ 110.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.