×
GadgetsTophistorie

Denon udvider Home serie med soundbar: Denon Home 550

Denon Home 550 soundbar har både DTS:X og Dolby Atmos i en kompakt formfaktor

Sonos har siddet ganske tungt på markedet for multi-rum lyd og har udvidet deres serie igen og igen – senest med den store soundbar Arc (læs vores anmeldelse her), men efterhånden er der en del fuldfede konkurrenter til Sonos – blandt andet det “gamle” hifi mærke Denon, der arbejder ganske hårdt på at udbygge deres Home serie – denne gang med Denon Home 550 soundbaren, der vil give et betydeligt boost til brugbarheden af serien, der nu vil kunne dække de flestes behov for multirum lyd.

Masser af format

Denon Home 550 er spækket med formater – det efterhånden obligatoriske Dolby Atmos er selvfølgelig understøttet, men der er også blevet plads til DTS:X. På bagsiden er der to HDMI ind- og udgange, og der er også en optisk indgang. På den måde er Denon Home 550 noget bedre udrustet end begge de to Sonos soundbarer, Arc og Beam.

Alexa men ingen Google

Denon har offentligt sagt, at de taler med Google om at få indbygget Google Assistant, men det er endnu ikke blevet til noget. Derimod er firmaet på vej med en opdatering der i løbet af ganske få måneder vil tilføje Amazons Alexa i en softwareopdatering.

Fornuftig dansk pris

Denon Home 550 ligger sig i en prisklasse midt imellem Sonos Beam og Sonos Arc, hvilket formentlig giver ganske god mening; den kommer til at koste (Vejl.) 4.799 kr., hvilket også er stort set midt imellem prisen på en Beam og en Arc.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.