×
TeknologiTophistorie

Det bliver nemmere at modtage iMessage-beskeder på Android

Google vil køre et stort glattejern hen over de buler, der er, når man som Android-bruger modtager iMessage-beskeder fra iPhones.

Google udruller nu en opdatering til Google Messages, der skal gøre det mere forståeligt for Android-telefoner at modtage besked fra dem, der bruger iMessage på iPhone. Det fortæller 9to5google.

Almindelige tekstbeskeder volder ikke nogen problemer, men sender man eksempelvis en reaktions-emoji via iMessage, dukker den op som en arkaisk tekstbesked i Google Messages. Det skal opdateringen lave om på, så emojien vises “som den skal”.

Opdaterigen, der har versionsnummer 10.7, er ifølge websitet allerede dukket op hos nogle brugere, mens andre må vente tålmodigt noget tid endnu.

9to5google fortæller også, at opdateringen gælder allerede sendte og modtagne beskeder, så man slipper helt for tekst a la “Liked an image” eller “Emphasized “We’re on our way” i samtalen.

Ved at trykke på reaktions-emojien giver Google Messages også besked om, at emojien er “oversat fra iPhone”.

Der er dog fortsat visse oversættelsesvanskeligheder. Eksempelvis vises Apples Hjerte-emoji som “hjerteøjne” hos Google Messages-brugere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.