×
TeknologiTophistorie

Din iPhone får hurtigere trådløs opladning

Alle iPhone 13 og iPhone 14 modeller får hurtigere trådløs opladning via iOS 17.2 opdateringen.

Når iOS 17.2 om kort tid frigives, bliver det med en gave til ejere af iPhone 13 og iPhone 14. Opdateringen giver nemlig hurtigere trådløs opladning takket være den nye Qi2 standard. Det fortæller 9to5mac, der har gravet i iOS 17.2 beta-kildekoden.

Den såkaldte Release Candidate-udgave af betaen er nyligt blevet frigivet til udviklerne. Det er tegn på, at opdateringen snart bliver tilgængelig til os dødelige.

Den seneste iPhone, nummer 15 i rækken, understøtter allerede Qi2, men nu kommer det altså også til de to ældre årgange. Og der er tale om en væsentlig forbedring.

I dag kan du maksimalt få 15 watt trådløs opladning på iPhone 13 og 14, hvis du benytter opladere med Apples MagSafe-teknologi. Uden MagSafe får du bare det halve – 7,5 watt. Med Qi2 vil kompatible ladere også kunne levere 15 watt uden MagSafe.

Der er dog ingen Qi2 kompatible ladere på hylderne endnu, men de er lige om hjørnet.

Ud over hurtigere trådløse opladning vil iOS 17.2 også byde på et par andre store nyheder. Ikke mindst den nye app Journal, der er en automatisk “dagbog” der samler fotos, informationer om steder, du har været etc.

Der kommer også forbedringer i AirDrop-funktionen. Herunder udvidede muligheder for deling af kontaktpersoner og muligheden for at dele eksempelvis boardingkort og biografbilletter ved at holde to iPhones tæt sammen.

På iPhone 15 og 15 Pro opdateres kamera-app’en med mulighed for at optage Spatial Video. Altså video, der kan ses i 3D på det kommende Apple Vision Pro headset.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.