×
StreamingTophistorie

Disney Sjov vender tilbage

Fra den 5. april er Disney Sjov tilbage på dansk tv. Det sker på Disney Channel, som samtidig er klar i en opdateret udgave.

I 2023 rendte Disney Sjov over skærmen hos DR for sidste gang. Det skete efter 31 år, hvor fredag aften bød på en blanding af klassiske og nye Disney-historier for store og små.

Nu kan børn (og barnlige sjæle) glæde sig til den 5. april. Der vender showet nemlig tilbage. Ikke på DR, som sidst, men i stedet på Disney Channel.

Tidspunktet bliver velkendt, nemlig fredag aften klokken 19. Her vil man kunne møde velkendte Disney-figurerer, såsom Kim PossibleRip, Rap og Rup på eventyrChip & Chap: Nøddepatruljen og Phineas & Ferb.

Hans van Rijn, adm. direktør hos The Walt Disney Company Nordic & Baltic, siger: “Vi er begejstrede og stolte over at kunne tilbyde Disney Sjovs episke tilbagevenden til de danske seere på vores nye, styrkede Disney Channel dette forår. Det bliver et glædeligt gensyn for generationer og en vidunderlig mulighed for de yngste seere til at opdage et ikonisk tv-underholdningsbrand, når vi præsenterer det stærkeste program nogensinde i den nordiske Disney Channels historie.”

Den nye udgaven af Disney Sjov markerer samtidig en ny retning for Disney Channel. Kanalen bliver fra den 1. april lagt sammen med Disney Junior. Det betyder at der fremover er ét sted, hvor man kan se Disney-indhold på flow-tv.

Der er ingen forlydender om, at man vil kunne se Disney Sjov hos Disney+.

Kilde
Disney pressemeddelelse
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.