×
Fremtidens HjemTophistorie

DreameBot L20 Ultra – AI-styret robotstøvsuger og -moppe

En robotstøvsuger med gulvvask så intelligent, at du kun skal tjekke til den hver 75. dag. Det er hvad Dreame lover med den nye L20 Ultra.

Dreame har på årets IFA-messe præsenteret deres nyeste flagskib, indenfor robotstøvsugere- og mopper. DreameBot L20 Ultra er udstyret med særligt børstesystem, som når ind i hjørnerne, AI-styrede rengøringsrutiner og fuldautomatisk rensesystem.

“DreameBot L20 Ultra er vores bud på at automatisere den hjemlige rengøring på den mest
effektive måde. L20 Ultra garanterer, at der ikke er støvfyldte hjørner eller glemte områder på
grund af moppens manøvreringsevne og effektfulde AI, hvilket ellers tidligere har været et
problem med robotstøvsugere,” siger Ana Wang, Head of CIS & Northeast EU Regional fra
Dreame.

Automatisering til moppe-spidserne

L20 Ultra har adskillige moderne teknologier, som til sammen hjælper med at holde dine gulve rene. Herunder bevægelige mopper, der kan nå helt ind i hjørnerne og et Duo Scrub-system, der skulle få bugt med de værste pletter. Sugestyrken er på hele 7.000Pa og drives af et 6.400 mAh stort batteri.

Ladestationen kan meget mere end at fylde strøm på. Den påfylder vand og sæbe og udskifter vandet. Kobler du enheden til vandtilførsel og afløb, så bliver det endnu lettere. Faktisk så let, at du kun behøves kigge til robotten hver 75. dag.

“For os handler det om at lave det mest selvdrevne system muligt, og det er lykkedes med L20
Ultra. Den renser selv sin moppe, tømmer støvsugeren, fylder vand og sæbe på og tørrer også
moppen, inden den igen skal støvsuge for at undgå våde linjer. På den måde kan du tænke på alt
andet end støv og snavs på gulvet,” siger Ana Wang.

AI og intelligent kortlægning af dit hjem

DreameBot L20 Ultra understøtter både Siri og Google Assistent, så du kan igangsætte rengøringen blot med stemmen.

I den tilhørende app kan du udpege områder, som kræver ekstra rengøring. Ligesom du kan vælge områder som robotten skal holde sig fra.

Efterhånden som robotten lærer dit hjem at kende, vil den vide hvilke områder som oftest bliver beskidte og øge frekvensen i det område. Om sommeren er den obs på pollen, mens den i de våde måneder har fokus på at fjerne jord fra gummistøvler og sko.

L20 Ultra er udstyret med kameraer og sensorer, som kan genkende objekter. Og derved undgå at blive filtret ind i ungernes legetøj eller dine glemte sokker på gulvet.

Pris og tilgængelighed

Du kan læse mere om DreameBot L20 Ultra her. Den bliver tilgængelig herhjemme fra midten af september til en vejledende pris på 8.999,- kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.