TeknologiTophistorie

Ducati klar med elcykel til byboerne

Italienske Ducati er klar med en ny Scambler-model og det er ikke en motorcykel, men derimod en cykel med motor ...

Ducati har lanceret en ny model i sin Scrambler-serie, men denne gang er det ikke en motorcykel. Den italienske legende har sammen med Thok E-Bikes smedet e-Scrambler elcyklen, der er lavet specifikt til folk, der bor i storbyerne.

Tidligere har Ducati og Thok koncentreret sig om elcykler i montainbike-klassen, men denne model er lavet til at klare sig godt både i storbyen og på landevejene.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Selv om der er Ducati-logo på cyklen, så minder den voldsomt om Thoks egen MIG-HT tourer model. Modellerne deler stort set bestykning, nemlig en 250 W Shimano Steps E7000 centermotor med 60 NM torque, Suntour XCR34 affjedret forgaffel og en 504 W batteripakke der vist nok giver cyklen en rækkevidde på 120 kilometer på en opladning. Pudsigt nok giver Ducati ikke den information væk.

E-Scambler kører på et par 27,5-tommer store Thok e-plus hjul med 2,35-tommer Pirelli Cycl-e GT dæk. Bremserne er SRAM Guide T hydrauliske skivebremser med rotorer på 203 millimeter.

Ducati har tilføjet sine egne ergonomiske greb og egen sadel. Skærme, bagagebærer, støttefod og lygter er inkluderet – hos mange af de andre producenter er den slags ekstraudstyr. 

Prisen, spørger du ? En bagatel af 3.699 euro – omkring 27.500 danske kroner inden moms og afgifter. Cyklen kan beses hos Ducati og kan bestilles via deres forhandlernetværk.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Back to top button