×
TeknologiTophistorie

Ducati klar med elcykel til byboerne

Italienske Ducati er klar med en ny Scambler-model og det er ikke en motorcykel, men derimod en cykel med motor ...

Ducati har lanceret en ny model i sin Scrambler-serie, men denne gang er det ikke en motorcykel. Den italienske legende har sammen med Thok E-Bikes smedet e-Scrambler elcyklen, der er lavet specifikt til folk, der bor i storbyerne.

Tidligere har Ducati og Thok koncentreret sig om elcykler i montainbike-klassen, men denne model er lavet til at klare sig godt både i storbyen og på landevejene.

Selv om der er Ducati-logo på cyklen, så minder den voldsomt om Thoks egen MIG-HT tourer model. Modellerne deler stort set bestykning, nemlig en 250 W Shimano Steps E7000 centermotor med 60 NM torque, Suntour XCR34 affjedret forgaffel og en 504 W batteripakke der vist nok giver cyklen en rækkevidde på 120 kilometer på en opladning. Pudsigt nok giver Ducati ikke den information væk.

E-Scambler kører på et par 27,5-tommer store Thok e-plus hjul med 2,35-tommer Pirelli Cycl-e GT dæk. Bremserne er SRAM Guide T hydrauliske skivebremser med rotorer på 203 millimeter.

Ducati har tilføjet sine egne ergonomiske greb og egen sadel. Skærme, bagagebærer, støttefod og lygter er inkluderet – hos mange af de andre producenter er den slags ekstraudstyr. 

Prisen, spørger du ? En bagatel af 3.699 euro – omkring 27.500 danske kroner inden moms og afgifter. Cyklen kan beses hos Ducati og kan bestilles via deres forhandlernetværk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.