×
Elbiler

Ducati lancerer elektrisk scooter næste år

Italienske Ducati lancerer næste år en række elektriske scootere i samarbejde med Vmoto.

Ducati rimer på lækre, italienske motorcykler, men næste år kan man også få det italienske mærke som elektrisk scooter. Kinesiske Vmoto har indgået et interessant samarbejde med firmaet. Sammen vil de producere og distribuere en speciel serie af Ducati-brandede elscootere undr navnet Ducati CUx. Ducati har tidligere produceret en elektrisk mountainbike, men det er første gang at selskabet lægger navn til en elektrisk scooter.

Vmoto siger, at de vil lave en række Ducati-scootere, men at de samtidig vil lave en luksusmodel, der vil blive solgt til en højere pris end de øvrige. Det vides endnu ikke hvilke specifikationer modellerne får.

CUx modellen er hisdtil blevet markesført under Super SOCO-brandet, der er ejet af Vmoto. Den seneste model i serien er udstyret med en 2,8kW (3,75hk) Bosch-motor med en topfart på 45 kilometer i timen. Scooteren har en 1,8 kWh-batteripakke, der giver den en kørselsradius på 75 kilometer. Den har også et frontvendt kamera, der kan bruges som dashcam eller til at dele video på sociale medier.

Den nuværende CUx-model.

Ducatis CEO, Claudio Domenicali, har adskillige gange udtrykt interesse for elektriske køretøjer og sagde så som i januar, at ”fremtiden er elektrisk og vi er ikke langt fra at kunne begynde en serieproduktion”. Dengang om motorcykler. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.