×
GadgetsTophistorie

Ecovacs lancerer ny vinduespudserrobot: Winbot W1 Pro

Ecovacs har lanceret Winbot W1 Pro, som den nyeste model af robotter, der selv kan køre rundt og pudse vinduer.

De fleste har nok hørt om robotplæneklippere og robotstøvsugere, men hvad med en robot der kan pudse vinduer?

Winbot W1 Pro fra Ecovacs er netop blevet lanceret i Europa, som den nyeste model i Winbot-serien. Winbot kører selv rundt på vinduer og pudser dem imens.

Robotten har skridsikre og støvafvisende hjul, hvor den samtidigt bruger en stor sugestyrke på 2.800 Pa, til at klæbe sig fast til vinduet. Cross-spray teknologi sikrer at robotten kan rengøre et område på op til 20 m² på en gang – ujævne overflader tilpasser den også sig til. En tank på 60 ml forsyner Winbot med vand og den giver dig besked i app’en, når tanken skal opfyldes.

W1 Pro har sensorer og anti-kollision teknologi for at sikre den eksempelvis ikke falder ned eller rammer et håndtag. Skal du være 100% sikker på at den ikke falder ned, kan du spænde den fast med krog og sikkerhedsreb.

En 650 batteri mAh giver W1 Pro mulighed for at køre i op til 30 minutter på en enkelt opladning. Der kan også vælges mellem tre rengørings-tilstande: quick, deep og selective. Winbot W1 Pro kan styres ved hjælp af Ecovacs app’en og stemmestyring.

Ecovacs W1 Pro har en vejledende pris på 449 euro, eller hvad der svarer til cirka 3.300 kroner. Modellen kan endnu ikke findes på den danske side, men mon ikke den lander snart.


Læs også: Bekræftet: Samsung Galaxy Watch 4 får Google Assistant til sommer

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.