×
ElbilerTophistorie

Elbiler får mere underholdning fra Google

Android Automotive får Casting fra mobilen og Google lemper reglerne for, hvilke apps der er tilladt i bilerne.

Snart vil biler, der bruger Android Automotive (Google build-in), få nye underholdningsmuligheder. Systemet bruges i elbiler fra blandt andet Volvo, Renault og Polestar. Google lemper nemlig reglerne for, hvilke apps der er tilladt, og nu tillader Google bredere understøttelse af videotjenester og spil. Når bilen holder stille, forstås.

Google har endda planer om at integrere Google Cast i Android Automotive. Det vil gøre det muligt at beame videoer direkte fra mobiltelefonen til bilens skærm. Så kan man se serier, mens bilen lade op. Bilmærket Rivian er først i køen til Cast-funktionen, men andre bilmærker vil følge, lover Google.

“Dette giver dig mulighed for nemt at caste videoindhold fra din telefon eller tablet direkte til bilen, når du er parkeret,” skriver Google på sin udviklerblog.

“Nye underholdningsapps som Max, Peacock og Angry Birds kommer til udvalgte biler med Google Automotive,” skriver de videre.

På Android Auto er Uber Driver-app’en nu gjort tilgængelig. Den giver chauffører mulighed for at acceptere ture og leveringer og få navigationsvejledninger på en større skærm. Det har dog ikke nogen indflydelse på os danskere, hvor Uber ikke opererer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.