×
Gadgets

En fjernbetjening over dem alle …

Flyder sofabordet med fjernbetjeninger? Bruger du 15 forskellige apps til at styre grejet i hjemmet? En flok tyskere fik nok og satte sig for at lave en løsning – og resultatet blev Nuimo; en universal fjernbetjening til internet of things. Nuimo er sat på Kickstarter og har på få dage indtjent mere end dobbelt så mange penge end der blev bedt om.

Den Bluetooth-baserede fjernbetjening arbejder sammen med en spandfuld tjenester – såsom Spotify, Sonos, Philips Hue og Netflix – og giver dig fuld kontrol via simple inputs som klik, drej og swipe. Bag den glatte front gemmer Nuimo på en lille LED-matrix, der giver dig feedback på ændringer.

Universal fjernbetjeningen er fuldt programmerbar og – naturligvis – bygget på en åben platform, så udviklere i princippet kan skabe integration med alle internetopkoblede enheder. Nuimo kører på batteri og holder op til fire måneder på en opladning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.