×
Gadgets

Sony-fjernbetjening med e-ink

Det kan meget vel være, at Sony har solgt næsten alt andet end deres film, kamera og PlayStation-forretninger fra, men de kan stadig få gode ideer. Sony Huis Remote Control er udtænkt af seks unge Sony-ingeniører. Det er en såkaldt multifjernbetjening, der kan erstatte alle andre fjernbetjeninger i hjemmet – og det er der sådan set ikke noget nyt i. Til gengæld har vi aldrig tidligere set en fjernbetjening med e-ink-skærm, der kan manipuleres og indstilles, lige som man har brug for.

Huis kan lære kommandoer fra andre enheder via infrarød forbindelse, Bluetooth og wifi – der er altså stort set ikke det stykke elektronik, der ikke kan håndteres via Huis. Hvad enten det er lyset, fladskærmen, vaskemaskinen eller musikken. Samtidig sørger e-ink skærmen, der altid er tændt, men kun bruger strøm, når skærmbilledet skifter, for lang batterilevetid.

Desværre for os europæere har Sony udelukkende valgt at sælge Huis gennem sin nye crowdfunding-tjeneste, First Flight, der blev lanceret i starten af juli. Tjenesten sender kun til japanske adresser. Men man kan jo håbe, at Sony på sigt vælger at give Huis en chance i det store udland.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.