Elbiler

Endelig: Nu kan du få anhængertræk på din Tesla Model 3

Det kan lyde som en lille ting, men for rigtigt mange er manglen på mulighed for anhængertræk på elbiler en af de største forhindringer for overhovedet at anskaffe sig en elbil. Men nu kommer Tesla de træk-hungrende masser i møde med en ny mulighed for at få anhængertræk på en Model 3 (Som vi har anmeldt her).

Kommer til flere udgaver af Model 3

Ifølge Tesla vil det blive muligt at få anhængertræk til Model 3 Standard Range Plus, Long Range med firehjulstræk og Long Range med baghjulstræk. Man vil kunne trække op til 910kg, hvilket burde være rigeligt til de fleste. I Danmark må man køre med en vægt på 750kg på trækket – eller op til 3.500kg i alt for både anhænger/campingvogn og bil tilsammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pris og tilgængelighed

Du skulle allerede nu kunne få monteret anhængertræk hos Tesla – til en pris på 8.300 kr. Selve bilen kan du få fra 369.000 kr. for Standard Range Plus der kan køre ca. 415km (WLTP). Hvad den kan køre med 910kg på trækket melder pressemeddelelsen fra Tesla ikke noget om. Der er desværre heller ikke nyt om, hvorvidt ejere af Model S og Model X får muligheden for anhængertræk.

Du kan læse mere om Model 3 og bestille den her.

Back to top button