×
StreamingTophistorie

Er Sonos på vej ind på streamingmarkedet?

Det kunne en række nye jobopslag tyde på. Her søger Sonos efter folk til at udvikle et nyt "Home Theater OS"-projekt.

Vi kender Sonos for sine multirums-lydsystemer, der må siges at have sat standarden på dét område. Men nu kan en række nye jobopslag tyde på, at det ikke længere er nok.

Jobopslagene giver nemlig et tydeligt billede af, at Sonos nu vil bevæge sig ind på streamingområdet. Og navnet antyder at det kunne ske på en ny, egenudviklet platform – i opslagene kaldet “Home Theater OS”.

Det ene job som ønskes besat er til stillingen som Partnerchef, med fokus på hjemmebio. “Vedkommende vil spille en central rolle i at forbinde brugerne med de tjenester de elsker, med den kvalitet de forventer fra Sonos.”

Hidtil har Sonos været frontløber, når det gælder samarbejde med utallige leverandører af lydtjenester. Herunder også flere danske, såsom Telmore Play. Med ovenstående kunne samme tilgang forventes at ske med streamingtjenester, blot drevet af eget styresystem.

Sonos leder yderligere efter en, som skal sættes i spidsen for brugeroplevelsen af det nye system. Her forventes der adskillige års erfaring indenfor udvikling mod både iOS og Android eller TV-baserede tjenester, som har opnået succes. Målet er at levere “næste-generations levering af indhold.”

Sidst, men ikke mindst, så søges der efter en person, med stor erfaring indenfor opbygning af styresystemer med fokus på medieforbrug. Lægger man dette sammen, så er det utvivlsomt at Sonos ønsker at konkurrere med fx Apples tvOS eller Googles Android TV.

For nuværende kræves en af førnævnte, eller lignende systemer, i samspil med én af Sonos’ soundbars. Ved at fjerne det led, så mener de formentlig at oplevelsen kan øges til det endnu bedre. Spørgsmålet er hvornår vi ser mere til systemet og ikke mindst, hvorvidt nuværende enheder, såsom Sonos Beam og Arc, vil kunne håndtere systemet.

Skulle man have lyst til at søge én af ovenstående stillinger, så er de tilgængelige her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.