×
Gaming

Final Fantasy bliver til Netflix-serie

Den japanske serie Daddy of Light er et drama, der handler om en far og søn, der knytter nære bånd på grund af onlinespillet Final Fantasy 14. Japanske Netflix-seere kan følge serien allerede fra 20. april mens vi andre må vente til efteråret.

Final Fantasy-karakterer blandet med virkeligheden

Vi ved ikke så meget om seriens handling andet end at det som sagt er et drama og at serien blander scener med rigtige skuespillere med karakterer fra spillet (som du også kan se traileren ovenover). Historien beskrives som et hjertevarmt drama baseret på en sand historie.

Netflix lancerede i Japan i 2015 og har produceret en del originalt indhold specielt til det japanske publikum. Blandt andet er der reality-serien Terrace House, der foregår i et hus på Hawaii og senere i år kommer der en originalproduceret anime-film om selveste Godzilla.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.