Final Fantasy bliver til Netflix-serie

Den japanske serie Daddy of Light er et drama, der handler om en far og søn, der knytter nære bånd på grund af onlinespillet Final Fantasy 14. Japanske Netflix-seere kan følge serien allerede fra 20. april mens vi andre må vente til efteråret.

Final Fantasy-karakterer blandet med virkeligheden

Vi ved ikke så meget om seriens handling andet end at det som sagt er et drama og at serien blander scener med rigtige skuespillere med karakterer fra spillet (som du også kan se traileren ovenover). Historien beskrives som et hjertevarmt drama baseret på en sand historie.

Netflix lancerede i Japan i 2015 og har produceret en del originalt indhold specielt til det japanske publikum. Blandt andet er der reality-serien Terrace House, der foregår i et hus på Hawaii og senere i år kommer der en originalproduceret anime-film om selveste Godzilla.

Om Hans Lauring

Hans Lauring
Uddannet journalist og har i mere end 10 år fungeret som bl.a. test- og nyhedsredaktør på Komputer for alle. Har desuden skrevet for bl.a. Politiken, Nyhedsavisen, Illustreret Videnskab, IT & Telestyrelsen og Ekstra Bladet.

Se også

Pokémon Go Raids

Raids og coop rammer Pokémon Go i dag

Den største Pokémon-opdatering er på trapperne og udrulningen starter i dag (i hvert tilfælde i …