×
TeknologiTophistorie

Find din Samsung-mobil selv om den er offline

Samsungs Find Min Mobil-funktion virker nu også, selv om telefonen ikke er koblet på mobilnetværk eller på wifi.

Funktionen Find Min Mobil er et fikst værktøj der kan hjælpe med at finde en telefon, der er blevet væk. Med den seneste opdatering virker funktionen også med Galaxy-telefoner der ikke er koblet på wifi eller på mobilnetværket. 

Offline-funktionen, der i øvrigt kan slås til og fra, opretter et netværk af andre Galaxy-enheder i nærheden og bruger dem til at opspore den forsvundne telefon. Hvis funktionen er slået til, hjælper du automatisk også andre, hvis de har brug for at finde deres telefon.

Funktionen er ikke automatisk aktiveret, men kræver, at det gøres manuelt. Man kan også kryptere lokationsdata, så man ikke går rundt og flager med sin tilstedeværelse. Max Weinbach fra XDA Developers har delt skærmbilleder fra sin Samsung-telefon:

The Verge skriver, at Samsung i disse dage sender notifikationer ud til brugere, der har opdatere Find min Mobil. Ved at klikke på notifikationen kan man åbne for ”offline finding”-siden, hvor funktionen kan slås til og fra.

Find min Mobil er meget lig Apples Find-app, der også gør det muligt at finde iPhones og andre Apple-enheder, der er blevet væk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.