×
ElbilerTophistorie

Flere seriøse købere til hemmelig svensk elbil

Efter medieomtale af Emily GT har flere seriøse købere henvendt sig. Målet er at lancere elbilen indenfor 18 måneder.

Et antal investorer og bilfabrikanter har kontaktet svenske Nevs efter at Emily GT fik massiv medieomtale i sidste uge. Blandt dem er virksomheder, der ønsker at komme ind på bilmarkedet, og de ønsker at gøre den “hemmelige elbil” til virkelighed inden for de næste 18 måneder.

– Opmærksomheden omkring Emily GT har betydet, at der nu er flere, der er interesseret i at købe bilen eller tekniske løsninger i bilen, siger administrerende direktør Nina Selander fra Nevs til Sveriges radio.

– Vi har et par seriøse interessenter hvor målet er, at køberen skal overtage hele projektet og derefter være i stand til at afslutte bilen og få den ud på markedet inden for halvandet år, siger Nina Selander.

Nevs Emily GT blev udviklet på rekordtid af tidligere Saab-ingeniører. Det er en sporty elektrisk sedan, der kan konkurrere mod Tesla Model S og Porsche Taycan. Det, der adskiller bilen, er, at den har fire hjulmotorer. En løsning, der giver unikke køreegenskaber.

Læs mere: Her er den hemmelige svenske elbil, der ikke blev til noget.

Nevs fortæller, at de håber at have en aftale klar inden sommerferien.

Video om Emily GT produceret af Nevs.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.