×
Gadgets

Første danske tjeneste klar på Apple TV

Når du tænder for dit Apple TV næste gang, er der et nyt ikon på skærmen. Den skandinaviske streamingtjeneste Viaplay er som den første lokale nordiske tjeneste kommet på Apple TV. For et år siden var Viaplay også blandt de første i Skandinavien til at udkomme på Google Chromecast.

Viaplay er Nordens pendant til Netflix. Men ud over tv-serier og film, byder Viaplay også på live-sport – bl.a. Premier League og Champions League.

“Mange mennesker vil dele oplevelsen med venner og familie og vil samles om den store skærm, især til sportsbegivenheder. Apple TV er vores mest efterspurgte platform,” siger Richard Steiber, der er CEO for Viaplay i en pressemeddelelse.

Apple TV har været på markedet i otte år, men det er første gang, at en nordisk virksomhed har fået “hul igennem” og fået sin egen app på enheden. Vi håber på, at Viaplay kan bane vejen for andre (*host* HBO Nordic eller DR *host*) danske eller skandinaviske virksomheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.