×
GadgetsTophistorie

Foldbar telefon fra OnePlus lanceres i august: OnePlus Open

En kommende foldbar telefon fra OnePlus, muligvis med navnet OnePlus Open, lanceres formentligt i slutningen af august.

En kommende foldbar telefon fra OnePlus, muligvis med navnet OnePlus Open, lanceres formentligt i slutningen af august.

Rygterne har efterhånden floreret i et stykke tid og nu tyder det på, at OnePlus lancerer deres bud på en foldbar telefon snart.

Tidligere fik vi en idé om hvordan telefonen sandsynligvis kommer til at se ud. Nu hævder en ny kilde dog, at OnePlus introducerer telefonen i slutningen af august.
Ifølge Max Jambor på Twitter, bliver OnePlus Open præsenteret den 29. august.

Forventede specifikationer

OnePlus Open forventes at få en 6,3″ ydre skærm (når telefonen er foldet sammen), hvor den udfoldet har en 7,6″ skærm med 120Hz. Drivkraften er en Snapdragon 8 Gen 2 chip, sammenkoblet med 16 GB RAM og 512 GB lagerplads. Batteriet er på 4.800mAh med understøttelse af 67W hurtigladning.

På bagsiden er der angiveligt tre kameraer, bestående af en 50MP hovedsensor (IMX890 sensor), et 48MP ultrawide-kamera, samt en 64MP telefoto-linse.


Læs også: Her er Nothing Phone (2) – en unik flagskibstelefon

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.