×
GadgetsTophistorie

Her er Nothing Phone (2) – en unik flagskibstelefon

Nothing er klar med Phone (2), der bygger videre på forgængerens design og unikke features.

Virksomheden bag den hypede telefon, Nothing Phone (1), er klar med en efterfølger. Ved første øjekast er der ikke de store ændringer i designet, når man sammenligner de telefoner. Nothing har dog optimeret og udvidet funktionaliteten af “Glyphs”-LED’erne på bagsiden, der nu er fordelt på 11 LED’er med 33 lys-zoner. Dette Glyph-interface kan bla. bruges i forbindelse med notifikationer og tidstagning, men Nothing vil også åbne op for funktionaliteten for udviklere.

Bedre ydelse og kamera

Hardwaren i Phone (2) har fået en stor overhaling, hvor bla. skærm, chipset og kamera er blevet forbedret.

Skærmen er vokset til 6,7″ og er samtidig blevet opgraderet med LTPO-teknologi. Dette giver mulighed for en dynamisk opdateringsfrekvens fra 1-120Hz. Chipsettet er ligeledes blevet opgraderet til Snapdragon 8+ Gen 1, hvilket er et markant løft over mellemklasse-chippen i Phone (1).

På bagsiden af telefonen er der to kameraer, bestående af en 50 MP (Sony IMX890) hovedlinse med optisk- og elektronisk billedestabilisering, samt et 50 MP ultrawide-kamera.

Batteriet er på 4,700 mAh og understøtter 45W kablet ladning, samt 15W trådløs opladning.
Softwaren består af Android 13, med virksomhedens eget præg på brugerfladen – Nothing OS 2.0

Telefonen kommer i to farver: hvid og en mørk grå.

Pris og lancering

Nothing Phone (2) kan allerede forudbestilles på Nothings website, hvorefter salget begynder den 17. juli. Telefonen starter fra 4.999 kr. for udgaven med 8 GB RAM og 128 GB lager, men kommer også i to varianter med mere RAM og lagerplads.

Priser på Phone (2)

8 GB / 128 GB4.999 DKK
12 GB / 256 GB5.499 DKK
12 GB / 512 GB6.299 DKK
Priserne er per Nothings website

Læs også: Rygte: Nintendo Switch 2 lanceres i starten af 2024

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.