×
Gadgets

Fona lukker halvdelen af sine butikker

Elektronikkæden Fona vil lukke 25 ud af sine i alt 56 butikker landet over, for at slippe ud af de økonomiske problemer, der førte til en betalingsstandsning i starten af februar. Det skriver Ritzau. Samtidig fyrer Fona omkring 300 medarbejdere.

“Planen indebærer, at der sker en tilpasning af virksomhedens størrelse igennem lukning af butikker og dermed opsigelse af en række medarbejdere”, oplyser de advokater, som står for elektronikkædens rekonstruktion i en pressemeddelelse.

Det betyder blandt andet at både Århus, Odense, Aalborg, Vejle, Viborg og en stribe andre byer mister Fona-butikker. I København lukkes Fona på Nørreport og i Amagercentret.

Fona gik i betalingsstandsning den 1. februar efter et ringe julesalg og en længere kamp mod de store elektronikvarehuse Elgiganten og Power. Fona blev i 1926 stiftet af Harry Hylén, der dengang åbnede den første Fona-butik på Christianshavn.

Her er en liste over de 25 butikker, der lukker:

Albertslund
Brabrand, City Vest
Farum Bytorv
Fredericia
Glostrup Center
Hellerup
Herlev Bymidte
Holbæk
Holstebro
Horsens
Hvidovre
Kongens Lyngby, Klampenborgvej
København, Amager Centret
København, Nørrebro
København, Nørreport
Køge
Odense C
Ringsted
Sønderborg
Taastrup, City2
Valby, Spinderiet
Vejle
Viborg
Aalborg Storcenter
Aarhus, Strøget

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.