×
ElbilerTophistorie

Forsmag på den kommende ID.7 Tourer

Her er de første billeder Volkswagens elektriske stationcar, der får navnet ID.7 Tourer.

Volkswagen ID.7 kommer snart på vejene herhjemme – iNPUT skal prøvekøre den i Marseille i morgen – men næste år kommer også stationcar-varianten. Den får navnet ID.7 Tourer og de første billeder er lige blevet frigivet.

Til trods for, at Tourer er en stationcar bevarer den en lav vindmodstandskofficient. Den er ikke helt lige så lav som på ID.7 fastback-udgaven, men næsten (0,24 mod 0,23). De aerodynamiske linjer anes også gennem den camouflage, der stadig er smurt hen over bilen.

Som alle modeller i ID-familien er den nye ID.7 Tourer bygget på Volkswagen-koncernens MEB-platform. Den skal bygges på Volkswagen-fabrikken i Emden i det nordvestlige Tyskland.

ID.7 Tourer

Volkwagen deler endnu ikke informationer om bilens tekniske bestykning, men vil gerne oplyse, at bagagerummet kan klare 545 liter, hvis der er fem personer ombord. Hvis bagsædet foldes ned, øges længden af bagagerummet til næsten to meter, og volumen øges op til 1.714 liter.

Fastback-udgaven af ID.7 kommer herhjemme alene i en udgave med 82 kWh-batteri og 286 heste. Til gengæld fås den i tre udstyrsvarianter med en rækkevidde på mellem 607 og 618 WLTP-kilometer. Priserne ligger på mellem 480.000 og 585.000 kroner. Den dyreste udgave har, kva det høje udstyrsniveau, lavest rækkevidde.

ID.7 Tourer forventes først at blive introduceret i Europa i 3. kvartal 2024. Men Volkswagen vil offentliggøre det endelige design i de kommende måneder, loves det.

"ID.7 Tourer"
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.